Call of Duty Vanguard krusteniskās spēles beta versija: sākuma laiks un bezmaksas spēle

Call of Duty Vanguard krusteniskās spēles beta versija: sākuma laiks un bezmaksas spēle

Šis konkurss tagad ir slēgts



Ja jums rodas jautājums, cikos sākas Call of Duty: Vanguard beta versija, jūs esat nonācis īstajā vietā, lai uzzinātu visu informāciju par nedēļas nogalē gaidāmo 2. pasaules kara šāvēja savstarpējās spēles testu.



Reklāma

Tuvojoties Call of Duty: Vanguard izlaišanas datumam (pilnā izlaišana pašlaik ir paredzēta novembrim), spēlētājiem rodas arvien vairāk iespēju izmēģināt spēli.

Šī jaunākā CoD Vanguard atvērtā beta versija ļaus jums spēlēt ar draugiem citās platformās, piedāvājot savstarpējo spēli, kas aptver PlayStation, Xbox un PC (ar Activision Battle.net platformu, kas nodrošina datora pusi).



Ja vēlaties pēc iespējas ātrāk iesaistīties darbībā, turpiniet lasīt, un mēs izskatīsim galveno informāciju par Call of Duty: Vanguard crossplay beta versiju.

Cikos sākas Call of Duty: Vanguard crossplay beta versija?

Šeit, Apvienotajā Karalistē, Call of Duty: Vanguard crossplay beta sāksies plkst 18:00 BST ceturtdien, 2021. gada 16. septembrī . Tad britu franšīzes cienītājiem tas ir ēdienreizes laiks.

ASV šī CoD Vanguard priekšskatīšanas iespēja sāksies plkst. 10:00 PT, 12:00 CT vai 13:00 ET atkarībā no tā, kurā laika zonā atrodaties.



Activision apstiprināja šos laikus, kā arī Japānas, Austrālijas un Jaunzēlandes spēlētāju sākuma laikus, izmantojot GIF kopējo tvītu zemāk.

Crossplay OPEN BETA rīt! Lūk, kad varat sākt spēlēt:

- 16. septembris -
10:00 PT | 12:00 CT | 13:00 ET
Ilgums: 18:00 BST | 19:00 CEST

- 17. septembris -
Skatījums: 2:00 JST
Laiks: 3:00 AEST
Laiks: 5:00 NZST

Iepriekš pasūtīt priekšlaicīgai piekļuvei personālajā datorā un Xbox pic.twitter.com/V0I95vV4NO

- Call of Duty (@CallofDuty) 2021. gada 15. septembris

Šeit jāņem vērā kaut kas svarīgs - pirmajās 48 stundās Call of Duty: Vanguard crossplay beta versijā šī pieredze būs bezmaksas tikai PlayStation spēlētājiem.

Šajā divu dienu laikā Xbox un PC spēlētājiem būs iepriekš jāpasūta spēle, ja viņi vēlas pievienoties beta versijai. Tomēr pēc pirmajām 48 stundām varat iesaistīties jebkurā platformā, kas jums patīk, nemaksājot.

Kā piekļūt Call of Duty: Vanguard crossplay beta versijai?

Ja spēlējat ar PS4 vai PS5, jums vajadzētu būt iespējai atrast “Call of Duty: Vanguard - Open Beta” konsoles PlayStation veikalā. Spēlētājiem PlayStation konsolēs beta versija visu laiku ir bezmaksas, un jums nav nepieciešams PS Plus abonements, lai to izmēģinātu.

Spēlētājiem, kas izmanto Xbox One vai Xbox Series X /S, lietas ir nedaudz sarežģītākas-ja vēlaties iesaistīties beta versijas pirmajās 48 stundās, jums iepriekš jāpasūta pilna Call of Duty: Vanguard versija. Un, lai to atskaņotu, jums būs nepieciešams aktīvs Xbox Live abonements.

Spēlētājiem datorā būs arī iepriekš jāpasūta Call of Duty: Vanguard, ja viņi vēlas izmēģināt šo beta versiju pirmo 48 stundu laikā. To iegūst tikai PlayStation īpašnieki, nemaksājot šajā logā. Paturot to prātā, šīs saites var noderēt, ja nespēlējat ar PS4 vai PS5:

Kad Call of Duty Vanguard šķērsspēles beta versija bez maksas kļūst pieejama Xbox un personālajam datoram?

Ja spēlējat uz Xbox vai personālā datora un esat gatavs gaidīt bezmaksas piekļuvi Call of Duty: Vanguard crossplay beta versijai, jums būs jāgaida, līdz Sestdien, 1821. gada 18. septembrī .

Precīzs laiks, kurā taupīgi spēlētāji varēs ielēkt, vēl nav apstiprināts, taču mēs nebūtu pārsteigti, ja atkal būtu pulksten 18:00 pēc BST.

Lai pārvaldītu savas e -pasta preferences, noklikšķiniet šeit.

Kad beidzas Call of Duty: Vanguard krusteniskās spēles beta versija?

Šeit, Apvienotajā Karalistē, Call of Duty: Vanguard krusteniskās spēles beta versija beigsies plkst 18:00 BST pirmdien, 2021. gada 20. septembrī .

Amerikā tas nozīmē, ka CoD Vanguard crossplay beta beigu laiks būs 10:00 PT, 12:00 CT vai 13:00 ET atkarībā no jūsu atrašanās vietas.

Nedēļas nogales plāni atļauj, cerams, ka pirms tam jums būs daudz laika, lai ieietu un izmēģinātu Call of Duty: Vanguard. Izklaidējieties!

Vai arī, ja meklējat ko skatīties, skatiet mūsu TV ceļvedi

Reklāma

Apmeklējiet mūsu videospēļu izlaišanas grafiku visām gaidāmajām spēlēm konsolēs. Lai uzzinātu vairāk par spēlēm un tehnoloģijām, apmeklējiet mūsu centrmezglus.